Trening „Genarator Virtuelnih Soba za Bekstvo“ – Španija

Želimo da podelimo sa vama fantastično iskustvo koje smo nedavno imali na treningu u Španiji, u Puente Genilu, koji je organizovala Asociación Europa 2020.


Samo putovanje započeli smo prvo kolima od Šapca do Beograda, onda avionom iz Beograda do Barselone, onda vozom do Madrida i na kraju vozom do Puente genila gde su nas dočekali domaćini i kolima prevezli do smeštaja.
Sve ovo zvuči teško i naporno, ali nama je bilo super, jer je naš tim bio odličan, imali smo vremena da u pauzama između prevoza obiđemo deo Barselone i Madrida, a posebno nam je bilo lepo jer znamo smo znali da idemo kod naših divnih prijatelja u Puente Genil.


Cilj ovog treninga bio je pružiti učesnicima veštine potrebne za kreiranje edukativnih virtualnih soba za bekstvo (Escape rooms), podstičući učenje u interaktivnom okruženju. Ovaj trening podstiče integraciju digitalnih alata u obrazovanju, unapređujući digitalne kompetencije mladih radnika i edukatora.

Zaista smo oduševljeni što smo imali priliku da učestvujemo i da podelimo znanje sa stručnjacima iz različitih delova Evrope. Tokom ovog perioda, naučili smo mnogo i stekli nove perspektive koje će nam značiti u daljem radu.
Takođe smo posetili i Institut za mlade u Cordobi. Hteli smo i da obiđemo grad, ali nas je kiša omela u tome.


Fotografije i materijale sa treninga možete videti na linkovima ispod.
Facebook page: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555456853603
Instagram account: https://www.instagram.com/tc_virtualeerg?igsh=bHJ1N3o2ZzZ2eGps

Želimo da se zahvalimo Asociación Europa 2020 na sjajnoj organizaciji i gostoprimstvu. Veliko hvala svima koji su bili deo ovog iskustva i doprineli njegovom uspehu. 👏


Nestrpljivo iščekujemo primenu novih veština i ideja koje smo stekli na ovom treningu i radujemo se budućim saradnjama i projektima koji će doprineti daljem razvoju našeg rada u oblasti obrazovanja i digitalnih tehnologija.