Yummy Express

Naši prvolasirani Yummy tim je krenuo sa realizaciojom svojih planiranih aktivnosti.

Da se podsetimo šta se dešavalo…
Tim iz Šapca je osvojio prvo mesto na nacionalnom takmičenju Svetionik Znanja 5.0 sa svojom idejom o podršci o usvajanju zdravijih navika u ishrani srednjoškolaca. Time su osmislili aktivnosti:

  • Yummy Express: posete srednjih škola u Šapcu, gde će promovisati zdraviju ishranu
    Onlajn takmičenje: svi srednjoškolci su pozvani da se okupe i naprave neki “zdravi” obrok kojim će se predstaviti videom.
  • Yummy Day: na ovom danu će 5 najbolje plasiranih timova Onlajn takmičenja, predstaviti i uživo pripremati svoj obrok pred žirijem.
  • Video kuvar: ceo projekat će se zaokružiti sa video kuvarem koji će sadržati savete za zdraviju ishranu, videe takmičara i utiske učesnika.


Yummy Express


22. i 23. februar Zelena buba je posetila 4 srednje škole u Šapcu, i to Medicinsku školu, Školu za umetničke zanate, Ekonomsku školu i Šabačku gimnaziju gde su srednjoškolci uživali u zdravim malim obrocima ili kako se to stručnije kažu kanapei, gde su mogli da biraju između slanih i slatkih. Neizostavne pohvale za Zelenu bubu upućeni su čika Simi koji je nam je nesebično dao bubu na korišćenje što je zapravo privuklo pažnju srednjoškolaca jer kao što bi Jami tim kazao “Jer ko se ne bi okrenuo za Zelenom bubom,” kao i za restoran zdrave hrane Green Vibes-u za pripremanje izvrsnih zalogajčića.
Deleći promo materijal, Jami tim, je svoje vršnjake pozivao na takmičenje u pripremanju brzih, jeftinih I zdravih obroka.
Možete ih pratiti na Ing profil i na veb stranici.